Despre Noi

Suntem echipă dinamică de profesioniști, cu expertiza și experiența necesare pentru a veni întotdeauna cu soluții viabile pentru funcționarea corespunzătoare a echipamentelor industriale, astfel încât fluxul normal al activității să se deruleze în cele mai bune condiții.

Știm foarte bine că timpul înseamnă bani. De aceea ne străduim întotdeauna să oferim cele mai strânse termene de livrare astfel încât clienții noștri să poată beneficia nu doar de produse de calitate, ci și de o experiență excelentă de colaborare cu echipa Ricardo MI.

Compania noastră, Ricardo MI, acum unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața pieselor și componentelor industriale, a fost fondată în 1997. Atunci, cu o mașină, un fax și un telefon am reușit să construim gradual afacerea, prin servicii prompte și de calitate, dar și prin produse fiabile pentru nevoile sectorului industrial. Am perseverat în permanență în ciuda diferitelor obstacole care ne-au ieșit în cale, iar această atitudine ne-a adus în 2012, o cifră de afaceri de 1,3 milioane euro. În fiecare an am evoluat, am câștigat cote de piață importante, fapt care s-a reflectat și în cifra de afaceri.

Din 1997 până în prezent ne-am concentrat pe dezvoltarea de parteneriate cu cei mai buni producători de piese și componente atât din România, cât și de pe plan internațional. Aceste parteneriate durabile sunt esențiale pentru a putea veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu produse profesionale fiabile care să contribuie la susținerea unei activități eficiente în spațiile industriale.

Suntem specialiști în produsele pe care oferim, de aceea, întotdeauna un expert Ricardo MI este gata să ofere asistența tehnică necesară pentru a face alegerea potrivită pentru utilajul sau utilajele industriale a căror funcționare în cele mai bune condiții de siguranță și de productivitate este vitală companiei pe care o reprezinți.

Produsele pe care le punem la dispoziția clienților noștri acoperă toată gama de piese și componente industriale. Livrăm prompt, fie direct din stoc sau prin comandă specială.

Produsele noastre provin de la producători de top pentru sectorul industrial, ca SKF, Norgren, Wicke, Unior, Loctite, Contitech, Rulmenți KG și acoperă o gamă largă de prețuri, astfel încât vom găsi întotdeauna soluția optimă care să se încadreze în bugetul disponibil al clientului, iar calitatea componentei să fie de top, astfel încât să nu perturbe activitatea zilnică.

Serviciile pe care le oferim vin să susțină calitatea produselor noastre prin adaptabilitatea la nevoile clientului nostru. De ce să alegi serviciile noastre? Mai jos vezi câteva răspunsuri la această întrebare, răspunsuri pe care le poți verifica oricând.

  • Răspuns prompt. În maxim 24 de ore unul dintre specialiștii noștri îți va răspunde la solicitare.
  • Suport rapid în identificarea parametrilor tehnici care stau la baza unei soluții viabile.
  • Propunem și prezentăm mai multe soluții pentru rezolvarea problemei. În funcție de buget dar și de particularitățile utilajului, oferim consiliere specializată pentru ca tu să alegi cea mai buna opțiune.
  • Consiliere specializată pentru identificarea nevoilor specifice ale fiecărui client. Unul dintre specialiștii noștri te vizitează și identifică nevoile specifice pe care le presupun echipamentele tale, astfel încât tu să faci cea mai fiabilă alegere.
  • Consultanță tehnologică specializată. Specialiștii noștri te țin la curent cu evoluția tehnologiei astfel încât să beneficiezi în orice moment ai nevoie de cele mai noi și mai performante soluții tehnice pentru afacerea ta.
  • Asigurăm măsurătorile de parametrii și diagnoza utilajelor industriale pentru a identifica exact cauza unei eventuale dimensiuni.
  • Avem expertiza necesară pentru a propune soluții tehnice personalizate către departamentele de investiții, reparații și întreținere ale facilităților industriale.
  • Soluțiile tehnice pe care le propunem au două obiective principale: scăderea costurilor și optimizarea producției.